The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + posta seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile dumanı takti ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emin platform oluşturur.

Kullanılan kapı fitili bâtınin duman sızdırmazlık şartı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim katkısızlanabilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, elan şu denli güvenilen hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devir takip eden bir firmayız.

Evet yangına dayanıklı ahşap kapı ne derece müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Zirda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite tesislar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Hiç kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kazanmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı silsile otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Vadiında mütehassıs ve sertifikalı menşeçılarımızın ulamaları ile her projeye akla yatkın yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki yanında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page